Program

En del av Pensionerade Lärares Riksförbund

Värmlandskretsen av PLR samarbetar med Lärarförbundet SPRF och Lärarnas Riksförbund

Höstprogram 2019  med julbord 12 december

19 september


Extra årsmöte kl. 14.00

Riksförbundet har upphört, men ute i landet kommer några av de tidigare kretsarna att bestå, med ändrade namn, ändrade stadgar men med ungefär samma goda programverksamhet som tidigare. Vi i Värmland hör till dessa: Vi är övertygade om att vi kan fortsätta och bli fler medlemmar som gör verksamheten ändå bättre!

Kl. 14.00 samlas vi i Seniorenas Hus, översta våningen för att lyssna på Olle Österling, skicklig Frödingtolkare, fatta beslut om ett nytt namn (namnförslag har nått styrelsen) och reviderade stadgar. Den nybildade Värmlandsföreningen bjuder på fika.  Välkommen till ett historiskt möte!


16 oktober kl.14.00

"Nya" Värmlandsmuseum

PLV betalar för guidad visning, du för entrén. Fika för den som vill i den ombyggda serveringen efteråt

19 november kl. 14.00

Nya bilder från gamla Karlstad


Vårresa i väst

Chess på Säffleoperan !

Söndag 1 december kl. 15.00


Vi samlas kl. 14.00 i Seniorernas hus, Stora salen som mörkläggs för att ge de intressanta bilderna full rättvisa som Sörens Jonsson ska visa oss och berätta om! Lite sång och musik kan du räkna med, visdomsord av Sven Kragh och kaffe från cafeterian till självkostnadspris. 








Vi har lyckats boka 20 platser till föreställningen i Säffle. I det ( låga ) ordinarie biljettpriset ingår också kaffe och en god räksmörgås i pausen för våra medlemmar, övriga till självkostnadspriset.

Resa på egen hand, men styrelsen hjälper till med samåkning.

Anmälan måste göras senast 15 november, om inget annat meddelas, till Rolf Jernstedt tel. 054-24 07 06 eller mail rolf.jernstedt@tyfonmail.se                                    Först till kvarn gäller!

Avgiften betalas kontant på plats









Copyright @ All rights reserved